HUONOA ELEKTRONIIKKARAKENTELUA


11.12.2011

Harvoin yhteen laitteeseen kertyy näin paljon asennusvirheitä kuin tähän tuntemattoman rakentajan tekemään virtalähteeseen.
Tässä kunnossa oleva värkki menee minulla ilman muuta purkuun. Saa siitä sentään muuntajat, mittarit ja muutaman muun osan.
Opiksi näistä kuvista: Älä tee näin!

Aluksi myös laitteesta 2010 tekemäni video:

Edestä katsottuna laite näyttää ihan kohtalaiseltaTakalevyssä törröttävät ruuvinpäät ikävästi. Ne olisi voinut aivan hyvin laittaa toisinpäin eli ruuvinkannat näkyvälle puolelleYleisnäkymä sivulta. Huomio kiinnittyy myös pilkullisuuteen joka on syntynyt reikäpeltisen kannen maalauksessa!!!Tuuletin kiinni vain toiselta syrjältään, samoin piirilevy ja muuntajat löysällä ym.

Reikäpeltinen kansi on maalattu kiinnitysruuvien kiinnityksen jälkeen joten ruuveja avattaessa lähtee myös käytetty huonolaatuinen maaliLähikuvaa kotelon sahanteräreunasta ja maalin irtoamisesta

Suhteellisen painava jäähdytysripa on ainoastaan TIP32A:n lankojen varassa, alarvoinen liitos punaisen johdon lattaliittimessä jne.Kaapelia kierretty, säikeitä poikki...Piirilevy kiinni vain yhdestä kulmasta muuntajan ruuvilla. johtoliitokset huonoja - vihreä johto on tullut pilkulliseksi kotelon maalauksesta!!Muuntajat löysällä, väärän kokoiset prikat...