PYSYVÄTKÖ KALSARIT JALASSA?10.1.1999

Tuli puettua ylle kalsarit, joiden vyötärön kuminauhan totesin olevan liian löysän. Sen kiristysyritysprosessin aikana tuli mieleeni muutamia asioita jotka nykyisen huipputeknologian aikakautena ovat ihan poskellaan.

Näitä ovat muutamana esimerkkinä mainitakseni tuo kyseinen kalsariongelma, puunsäästäjä vessapaperirullan alkupään aukaisu ja nykyaikainen naisihanne.

Luulin niitä kalsareita tutkiessani, että niissä olisi semmoinen mahdollisuus kuten ennen aina oli - eli reikä sen kuminauhan kohdalle ja sitten vaan solmimaan lenkki kuminauhaan.
Mutta ei. Se kalsaritehdas pirulainen oli mennyt ompelemaan sen kuminauhan alareunastaan kiinni. Milläs sen ilman julmettua purkuoperaatiota kiristät.
Päähän ottavat myös nuot muunlaiset kalsarien vyötäröresoorit, jotka yhtäkkiä venähtävät kelvottomiksi vaikka itse housut ovat uudenveroisessa kunnossa.
Olenkin kerännyt niitä laatikkoon siltä varalta, että joku tekniikan ihmemies kalsaritekniikan alalta keksii ratkaisun niiden korjaamiseksi.

Kalsareiden ollessa laskettuna joutuu usein tekemisiin vessapaperirullan kanssa.
Minulle ei mene mitenkään jakeluun miksi tuommoinen Serlan puunsäästäjä pitää liimata niin kiinni, että sitä usein ei saa kuin riekaleina auki.
Ja tarviiko sitä olenkaan mitenkään kiinnittää - kyllä ne muovipaketissaan purkautumatta pysyvät.

Ja sitten se nainen - sekin voi joskus tulla mieleen kun vähissä vaatteissa itseään peilistä katsoo ja pohtii, että kelpaisikohan vielä jollekin.
Nimittäin kuka pirulainen on luonut semmoisen naisihanteen mallin jota nykyisin niin erilaisissa muotijutuissa ja missikisoissa näkee.
Nämä anorektikon näköiset rinnattomat luuviulut ovat parat nähneet vielä kauheasti vaivaa päästäkseen kehitysmaiden nälkäänäkevien näköisiksi.
Tulee ikävä vanhoja aikoja kun näkee joskus telkkarissa kuvia entisaikojen uimapukuisista naisista ja missikisoista. Varmastikin TV-Nelosen Sovinistien Saunaseurassakin todettaisiin naisen näköisiä naisia olevan nykyään puolet vähemmän.