MITÄ EROA ON MIEHELLÄ JA NAISELLA


30.7.1998.

Tietysti otsikossa olisi pitänyt mainita nainen ensin, mutta kun on tuo aakkosjärjestys... Niin - lisäyksenä kaikkien tietämiin ulkonäöllisiin ja logiikaeroihin kerron muutaman havaitsemani oleellisen eroavaisuuden.

Lehtiä - ja miksei myös kirjoja - lukiessaan havaitsee erityisen helposti onko kirjoittaja mies vai nainen. Jos lehtiartikkelissa vilisee sanoja "valloittava", "ihana" tai "lumova" voi 99 prosentin varmuudella päätellä kirjoittajan olevan nainen. Eihän raavas mies edes suustaan juuri koskaan tämmöisiä sanoja päästä - saati sitten kirjoita.
Parisuhteen alkuvaiheessa saattaa nuoremmilta miehiltä kyllä "ihana" joskus lipsahtaa.

Toinen piirre mikä selvästi erottaa miehen ja naisen on eri sukupuolien tarvitsema välineiden ja purnukoiden määrä kylpyhuoneessa.
Mies pärjää aivan mainiosti normaaleilla pesutarpeilla ,kuten hammasharjalla ja -tahnalla, saippualla sekä shampoolla lisättynä parranajovälineillä, deodorantilla ja partavedellä. Naisella pitää erilaisia aineita ja välineitä olla ainakin kymmenkertainen määrä.

Kolmas alinomainen ihmettelyn aiheeni on naisen käsilaukku, jossa pitää olla liki kaikki tavara taivaan ja maan väliltä.
Miehelle kun taas normaaleilla lyhytaikaisilla reissuilla riittää yleensä rahapussin silsältämät tavarat ja kotiavain.
Varsinkin näiden viimeksimainittujen seikkojen perusteella voitaneen naista pitää selvästi materialistisempana olentona kuin miestä. Ja tälle miehelle se nainen sitten motkottaa useissa tapauksissa siitä, että mies raahaa nurkkin esimerkiksi joitain miestä kiinnostavia asioita kuten autonosia tai radioita. Kannattaisi naisen vähän miettiä omia juttujaan ennenkuin tuommoisista miehelle alkaa mitään sanomaan. Niin se on.

TAKAISIN, JOS TYKKÄÄT !!